Home‎ > ‎About us‎ > ‎

Customer Feedback

Deze pagina is niet meer in gebruik!
This page is not in use anymore

Ga naar www.happycrew.nl >> 

Go to HappyCrew.nl >>What other people say....

Everyday we strive to make 'happy customers' and "happy owners". We ask them about their satisfaction and gather their tips about our products and procedures. As a baseline for continuous improvement we use the Net Promotor Score to measure client satisfaction. Would you like to give us feedback? Click here to let us know.


'Testimonials' left by customersYacht Delivery

I can highly recommend HappyCrew!

Erick came with a competent, friendly and harmonious group. I was a bit sceptic that we all will go along well in my small 36 foot boat. No problems at all. 

We went from L'Aberwrac, FR, to Povoa de Varzim, PT, in record time and we had a lot of sailing and fun. On top of it we learned some new tricks and could refresh some security and safety rules! I can highly recommend HappyCrew!

Klaus, Austria.

Topschipper!

Ik heb in 2012 met Erick een Delivery gedaan van een J122 van Lagos Portugal naar Nederland. Een indrukwekkend mooie trip waarbij ik veel geleerd heb van Erick's zeemanschap.

Ik vroeg hem onder andere waarom hij met minimaal 5 crew wilde varen. Zijn antwoord was: "als er twee zeeziek worden, heb ik er één nodig om voor de zeezieken te zorgen. Dan heb ik er nog twee over om de boot te zeilen.

Toen ik recent met een eigenaar en diens zoon een boot terugzeilde van Noorwegen naar Nederland, werden ze allebei zeeziek en dat ging niet meer over.... Ik moest toen aan Erick's wijze les terugdenken. Gelukkig hadden we mooi weer, het had anders wel eens heel zwaar en mogelijk gevaarlijk kunnen worden...
Bedankt Erick voor alles wat je me geleerd hebt en hopelijk nog zult leren. Je bent een topschipper!

Ben van Gelder, Utrecht

We are now Happy Owners!

We found Erick to be very helpful, resourceful and completely straightforward. 

His Happy Crew team brought our boat from Holland to the Clyde safely, carefully and within the agreed time frame. Language was no barrier and it was good to follow the Spot tracker 'breadcrumbs'. We are now Happy Owners!

Chris and Sarah Ellwood, UK.

Ik kijk terug op een mooie 'maiden trip'

In 2008 heb ik Erick Veldhuis ingehuurd als schipper om samen met mij en een goede vriend een nieuwe Najad 440 over te varen van Zweden naar Nederland. 

Erick heb ik leren kennen als een deskundig zeeman met een enorme zeilervaring. De sfeer aan boord was ook prima. Ik kijk terug op een mooie 'maiden trip'.
Jan, Wassenaar

Heel veel dank, perfect gedaan!!!

Offertes aangevraagd bij verscheidene delivery-schippers voor overbrengen gloednieuw  40-ft zeiljacht van Dubrovnik via Italie naar Preveza (Griekenland).

Erick zijn bedrijf sprong daar als beste uit; professionele offerte per e-mail, to-the-point en helder, nauwgezette keuring (en adviezen) van de nieuwe boot vooraf, duidelijke all-in-overeenkomst  zonder 
verrassingen achteraf en .... prompte aflevering van de boot op de bestemming, schoongemaakt en wel! Heel veel dank, perfect gedaan!!!
Frank en Hetty, Zeeland

Adequate respons en goede adviezen

"Adequate respons en goede adviezen op basis van persoonlijke ervaringen van Erick."
Roland, Helmond

Technische ongemakken, in ons geval met accu's en zeilen, lost Happy Crew onderweg professioneel op

"Snel beslissen? Ja, soms doe je dat en daar hebben we geen moment spijt van gehad. En wat betreft snelheid: in krap vijf weken van Griekenland naar Nederland."
 
"Happy Crew, hoezo happy, ze stralen het uit, arriveert om 11:45 in Messolonghi. Om 14:30 uur zwaaien we ze uit. Dat zegt iets over motivatie en drive zeker als je je realiseert dat de bemanning diezelfde ochtend in Nederland om 01:00 aan de reis naar Griekenland begon.

Technische ongemakken – in ons geval met accu's en zeilen – lost Happy Crew onderweg professioneel op en de communicatie verloopt perfect. Je volgt de boot van dag tot dag via internet, je bent er dus daadwerkelijk bij betrokken.
Een advies: raadpleeg uw verzekerings-maatschappij. Ook daarvoor heeft Erick een perfecte oplossing. Wij hadden het niet nodig; geen krasje!"
Fred, Willemstad

de eigenaar kreeg het schip in betere staat terug dan hij het ons had gegeven ..

"Ik meldde me impulsief aan voor een Happy delivery crew om een 12m zeiljacht van Portugal naar NL te brengen. Al vanaf de kennismaking vooraf nam Erick duidelijk de leiding en gedurende de hele tocht wist iedereen waar ie aan toe was en wat er ging gebeuren. De 4 bemanningsleden kenden elkaar niet en Erick slaagde erin ons tot een hecht team te maken ondanks de verschillende persoonlijkheden en zeilervaring. Ik heb veel van hem afgekeken, zoals 's nachts varen en overdag een paar uur 'n stadje bezoeken (als alles open is). Zijn indrukwekkende ervaring kwam o.a. als vanzelf terug in de vele dingen die wij allemaal en passant van hem leerden. Hij wist op de juiste momenten aanwezig te zijn of zaken aan ons over te laten. De Golf van Biskaje overzeilen - inclusief dolfijnen - was een onvergetelijke ervaring. De sfeer was steeds zowel gemoedelijk als educatief maar ook professioneel; de eigenaar kreeg het schip in betere staat terug dan hij het ons had gegeven! Ik ga graag nogmaals mee, maar dan liefst zonder plee reparaties op volle zee ... ;-)"
Paul uit Den Haag

Uw schip is in goede handen....

Uw schip is in goede handen en wordt heel professioneel behandeld en vervoerd. De schipper en/of bemanning nemen geen onnodige risico's.

Jan - Hellevoetsluis

Crewing

Professioneel en adequaat!

De Necton vaart een ongebruikelijke route van de Phillepijnen naar Japan.

Ook op deze ver van huis zeiltocht weet Erick snel een uitstekende kandidaat als opstapper te regelen. Professioneel en adequaat!

Aldert Hesseling, Groningen.

Duidelijk en snel proces

Via Happy Crew / Crew-wanted aangenomen als meezeiler voor een trip van 4 weken en 3000 mijl van Brazilië naar Santa Lucia. 

Duidelijk en snel proces: binnen 5 dagen geregeld!
Wietze, Den Haag

.... ik ben je lessen niet vergeten

"Erick, ik ben je lessen niet vergeten, die waren echt erg goed! En de oceaanoversteek was mede daarom een geslaagde exercitie."
Bart Schriek

Trips

Zeilen zoals zeilen bedoeld is..

Zeilen zoals zeilen bedoeld is.. navigeren en je koers vasthouden waarbij het getijde en de wind je richting bepalen. Dat alles onder het wakend oog van happy crew maakt het een genot om je weg op het water te vinden !!

Sjaak, Oude Wetering

Zeer prettig....

Reis en bestemming waren hebben wij als zeer prettig ervaren.
Schipper is zeer bekwaam en veel van opgestoken.

Erwin en Saskia Mariman

De sfeer was zeer ontspannen

"Vorig jaar heb ik me ingeschreven voor een zeilreis in ZW-Ierland. De reis was een belevenis. Er werd pittig gezeild, mooie en interessante plaatsen werden aangedaan en een rondje om Fastnet Rock mocht natuurlijk niet ontbreken.

De sfeer was zeer ontspannen en dat kwam zeker door de inbreng van de schipper. Verder heb ik mijn zeilvaardigheden kunnen uitbreiden."
Gerty, Lisse


Trips

Het was een geweldige eerste zeezeilervaring.

Het was een geweldige eerste zeezeilervaring. 

De support van schipper Kees was bijzonder sterk, hij liet ruimte waar het kon en was er wanneer nodig. Het team was prettig en er was een goede balans. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om bij Happy Crew te varen, graag tot snel! 

Groet Yvonne Kubbinga, Wassenaar

Tot in de puntjes.....

Sardinië was een erg gezellige trip waar ik met genoegen op terugkijk, erg leuke gevarieerde groep. Voorbereiding boot, catering, route, uitgaan vasteland was tot in de puntjes, wat je niet meer zo gauw meemaakt dezer dagen. 

Sardinie vanuit zee met een goede bries was een belevenis. Briefings en professioneel zeilen ten top, complimenten voor je Erick, succes en kom zeker terug.

Ruud, Lanaken

Ik zou het iedereen aanraden ....

Tropische trip naar Scandinavie! Nooit geweten dat de kust en eilandjes van Denemarken zoveel te bieden hebben. 

Prachtige tocht van Scheveningen naar Kopenhagen, leuke crew, veel van Erick geleerd (oa de balans en groove van de boot opzoeken!). Zeewater in Denemarken was 24 graden!!! Ik zou het iedereen aanraden een keer mee te genieten!

Laura, Voorburg 

Mijn doelen voor deze tocht gehaald...

"Mooie en leerzame tocht naar Engeland, met alle soorten weer en omstandigheden in 3 dagen, inclusief schroefas herstel on sea. Wat een goed team al niet kan doen. 

Veel praktische tips onderweg. Mijn doelen voor deze tocht gehaald, oversteek naar Engeland, kennismaken met kusthavens en weer even scherp gezet t.a.v. de regelgeving en kustnavigatie. Leuke en gevarieerde crewlist. Erick als zeer deskundig schipper geeft alle ruimte aan de anderen om ook te leren en ervaren.

Wat een yachtcharter trouwens, die Westcoastsailing. Het schip had maar 24 gebreken, waarbij de losgeschoten schroefas ons vertrouwen in deze verhuurder tot nul gereduceerd heeft. Maar ook de juiste zeekaarten ontbraken, navigatieapparatuur werkte niet enz.
Happy Crew treft geen blaam, zulk geklungel kun je niet voorzien."


Paul Zonneveld, Wijchen

Corsica-Elba trip was fantastic!

"The October 2012 Corsica-Elba trip was fantastic! Swimming everyday, exploring the sites of each beautiful port town, sipping cappucinio at local cafes!"

I felt most welcome joining the crew and the captain helped us learn new boating skills. The captain's eagerness to enjoy the trip energized us all towards making new friends and working together. I can't wait for the next adventure!  
Tina, Bellingham, WA, USA

Echt zeilen!

"Een trip meemaken op een royaal bemeten luxe zeiljacht via Happy Crew is een unieke ervaring. Uitstekend georganiseerd. Veilig. Zweden is mooi, Ierland is overweldigend. De prijs-kwaliteitverhouding is echt gunstig.

Zeilen in ZW Ierland - Dit was pas een week echt zeilen! Oceaandeining, een blauwe lucht boven zee, wolken boven land, prachtige afgelegen baaien, in zee stekende rotsen, ankeren aan moorings. Geen hoogbouw, geen overvolle marina's en ander toeristenleed. Goed eten aan boord en de fraaiste landingsplaatsen hebben samen met een prima schipper voor een heerlijke vakantie gezorgd." 
Enrico, Dordrecht

Perfecte manier om het prachtige Ierse landschap te ontdekken

"Dat zeilen in zuidwest Ierland (met Happy Crew) kan ik iedereen aanbevelen. Als je van zeilen houdt, is het de perfecte manier om het prachtige Ierse landschap te ontdekken. 
Zeilen, wandelen, relaxen, lekker eten en drinken en bijzondere plekken bezoeken zoals Skellig Michael. Het is afwisselend, avontuurlijk en bovenal onvergetelijk." 
Marianne, Utrecht

Stuk voor stuk bijzondere ervaringen

Afgelopen jaar ben ik een aantal keren op stap geweest met Happy Crew. Allemaal stuk voor stuk bijzondere ervaringen, waar ik graag aan terug denk. Het zeilen in Zuid-West Ierland was geweldig. Wat een mooi zeilgebied, wat een rust en schitterende natuur. En vooral ook heel gezellig. Lees hierover mijn blog http://bit.ly/Viwy6Y.

In de zomer ben ik opgestapt op een delivery van Bretagne naar Nederland. Het was mijn eerste delivery. Ik heb er van genoten. Erg mooi om mee te zeilen met een ervaren schipper als Erick, waarvan je ontzettend veel kunt leren. http://bit.ly/QSKy43

In oktober was er de zeiltocht rondom Elba en Corsica. http://bit.ly/TnxSGa Het was heerlijk om in oktober op zee te zijn, te zeilen en te zwemmen in heerlijk warm water. En veel leuke havenplaatsjes te ontdekken. Absolute aanrader.

Blogs over mijn zeilreizen zijn te vinden op http://margazeilt.wordpress.com

Ik hoop snel weer wat ervaringen te kunnen toevoegen.

Happy Crew is ook te vinden op Facebook. Daar vind je fotoalbums van de reizen. http://on.fb.me/12kZFeh 

Marga, Zoetermeer

Prima mix van ontspanning en inspanning

Een week zeilen met Happy Crew maakt echt happy; een prima mix van ontspanning en inspanning waarbij je op fantastische plaatsen komt, waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.
Eildert, Ammerstol

Als je eens een ander vaargebied wilt ontdekken dan is het aanbod van Happy Crew zeker te overwegen

"Als je eens een ander vaargebied wilt ontdekken dan datgene wat andere aanbieders van zeil-vakanties aanbieden zoekt, is het aanbod van Happy Crew zeker te overwegen.

Schipper Erick heeft veel ervaring en geeft tijdens de reis veel informatie over wat onderweg te zien is. Hij zorgt ook dat er aan boord gidsen zijn waarin je desgewenst nog veel meer wetenswaardigheden te vinden zijn.
Het gaat tijdens de reizen zeker niet alleen om het zeilen maar ook om het contact met de lokale mensen en het bezoeken van leuke plaatsjes is erg interessant"
Willem, Den Haag

Alles is prima geregeld...

"Sinds 2 jaar zeil ik regelmatig met Happy Crew.
Ik ben al naar Zuidwest Ierland, Sardinie, Elba en St Malo geweest.
Alles is prima geregeld en de schipper is zeer kundig.
Op deze manier is het mogelijk om ergens anders te zeilen. Vanuit Nederland zijn deze bestemmingen niet te doen."

Gerty van Vliet (Lisse)