Home‎ > ‎About us‎ > ‎

News

27-12-2012
We posted expected deliveries for 2013 on our website > please look here

02-03-2012
The 1st Happy Crew Newsletter.... see below


Happy Crew News - Maart 2012

 

Beste Lezer,

 
Sinds mijn email vorige maand -met dank voor de vele leuke reacties- hebben we niet stilgezeten en zijn er weer leuke dingen te melden:

Naast het uitvoeren van jacht deliveries -waar je op mee kunt varen en mijlen maken- organiseert Happy Crew ook avontuurlijke zeilreizen in niet zo voor de hand liggende oorden. De kosten voor het meevaren op deliveries zijn ca. 15 pppd en op de zeilreizen ca. 110 pppd omdat daarvoor speciaal een jacht wordt gecharterd. Zie onder voor onze website.

Ga jij de legendarische Fastnet Rock ronden deze zomer?

Dolfijnen, walvissen en Fastnet Rock ronden en nog veel meer in ons Iers zeilavontuur.

Ik heb het nu met eigen ogen gezien want ik ben net terug uit Ierland om ons zeilavontuur daar voor te bereiden. Het duizelt mij nog steeds. Wauw... wat is het daar mooi en wat wordt het een mooie zeiltocht. Dolfijnen, walvissen, fjorden, natuurschoon, historie, Ierland heeft misschien wel de mooiste zeilgebieden ter wereld en is nog niet verpest met grote marina's. Het is moeilijk onder woorden te brengen wat de aantrekkingskracht precies is, maar het heeft geloof ik bovenal met de mensen te maken.

De Ieren zijn buitengewoon aardig in de omgang, bijzonder gastvrij en vriendelijk. Tel daar de schoonheid van het gebied bij op, de weerbarstigheid van de elementen, de dolfijnen en andere wildlife, het vrolijke kroegleven en de smaakvolle Ierse elixers als Guinness, Bulmers en Jameson. Voeg daar het rijke historische verleden aan toe en - voilà - u heeft alle ingrediënten voor en weergaloze vakantie. "Nou Erick vertel...., wat gaan we allemaal doen daar?" We varen van het ene mooie plaatsje naar het andere, staan soms vroeg op om maximaal van het getij te profiteren, ankeren op de fraaie plekjes en maken de mooiste wandelingen. Als het even kan -in verband met de deining- gaan we ook aan wal op Skellig, -het eiland waar mensen uit de hele wereld voor komen- en varen we rond de beroemdste vuurtoren ter wereld: Fastnet Rock

We hebben inmiddels een gezellig groepje mensen bij elkaar die meegenieten in deze unieke Ierland-proeverij (want wie anders biedt nou zoiets aan?) waar het zeilen zo nu en dan afgewisseld wordt met een geweldige kustwandeling of leerzame les navigatie. Kosten zijn EU 780 voor deze super zeilweek - en wandelschoenen mee! Op 12 mei is er een kennismakingsbijeenkomst. Interesse? Meld je hier aan of bel me gerust voor meer informatie op 0625-190120.

Meer info: Zeilen in Ierland 9-16 en/of 16-23 juni | Aanvraag brochure superzeilweek Ierland

 

Paradijs waar je het niet zou verwachten (Glengarrif)

Skellig

Zeilen in Elba in oktober, zal ik het regelen?

 De quiz op onze website wees uit dat veel mensen er wat voor voelen om rond Elba te gaan zeilen. Ik overweeg daarom om dat dit jaar in oktober voor één of twee boten te organiseren. Elba is een schitterend oord om te zeilen. Prachtige baaien, leuke dorpjes en goede restaurantjes.

Bovendien kan het gemakkelijk en goedkoop met Ryanair worden aangevlogen vanuit Eindhoven. Een zeilweek daar in oktober zou rond de 700 pp kosten (ex vlucht, mondvoer en haven- en dieselgelden). Heb je interesse om hier aan mee te doen, mail me dat dan graag even op erick.veldhuis@gmail.com en geef door wat je specifiek wensen zijn qua data enzo dan kan ik dat meenemen. Heb je vragen bel me gerust voor informatie op 0625-190120.

 

In oktober lekker zeilen rond Elba?

Zeilschool overnemen? Volgens mij NU het juiste moment!

Naar aanleiding van mijn vorige mail is mij gevraagd of ik wellicht iemand ken die een CWO zeilschool/jachtcharter in Zeeland zou willen overnemen. Het gaat om een zeilschool die 4 jaar geleden is opgezet en die de eigenaar om persoonlijke redenen ter overname aanbiedt. De nieuwe eigenaar kan rekenen op goede begeleiding en een vliegende start. Ik heb me in het bedrijfje verdiept en ben er van overtuigd dat dit de tijd is om een zeilschool te starten/over te nemen.

Dat heeft alles te maken met de crisis. Wat je ziet is dat mensen grote uitgaven uitstellen en meer in het binnenland blijven als het om vakantie gaat. Gezinnen hebben daarom "klein geld" over en besteden dit dezer dagen liever aan 'ervaringen' dan aan 'nog meer spullen'. Die tijd ligt achter ons. Mensen willen nu leren en ervaren, daar gaat het om. De stroom Duitsers wordt echter niet minder in Zeeland en ondertussen worden boten goedkoper en goedkoper - en bereikbaar voor een nieuw doelgroep. Daarnaast biedt Zeeland een scala aan onontdekte promotiemogelijkheden. Zit jij vol energie en heb je altijd al eens gedroomd van je eigen zeilschool -zoals je wellicht weet heb ik er 12 jaar een gehad ;-) - en wil je eens met mij van gedachte wisselen over de kansen die deze zeilschool biedt, bel me dan gerust op 0625-190120.

 

Zeilschool juist nu een kans!!

Mooie delivery aanvragen ontvangen - o.a. naar Venetië?

Dank zij veel reacties op de campagne van vorige maand zijn er reeds een handvol mooie delivery aanvragen binnengekomen. Inmiddels gaat één daarvan door: We mogen een zeer mooi 42 voet zeiljacht van Nederland naar Venetië varen in juli.

We starten eind juni en eindigen in Venetië vermoedelijk eind juli. De route is globaal als volgt: Guernsey, Brest, A Coruna, Lissabon, Gibraltar, Malaga*, Ibiza, Mallorca, Sardinië, Sicilië, Otranto, Venetië. We zullen, zij het niet lang, in de meeste plaatsjes wel even stoppen. Heb je interesse om op deze 3.200Nm zeiltocht mee te varen geef je dan hier op. Half juli kan een wissel worden ingepland in Malaga (nog niet zeker). Geef aan of je het hele stuk beschikbaar bent of een deel van de tocht. De kosten om mee te varen met deze mijlenmaker zijn eu 100 per week plus de tickets. Er zijn nog drie plaatsen aan boord beschikbaar.

Buiten de delivery naar Venetië zijn nog enkele aanvragen in behandeling: een zeiljacht van Gibraltar naar Engeland, een motorjacht van Nederland naar Barcelona en een zeiljacht van België naar Bergen (Noorwegen). Geeft je interesse hier aan.

 

Meer info: Jacht delivery | Delivery Crew 

 

Met veel plezier heb ik deze nieuwsbrief samengesteld en hoop dat ik je kan verleiden binnenkort aan een van onze activiteiten mee te doen. Heb je vragen, ideeën of suggesties laat me dan gerust weten. Stuur een email naar erick.veldhuis@gmail.com of bel me op 0625-190120.

 

Met vriendelijke groet,
Happy Crew.nl


Erick Veldhuis
0625 -190120

 

Delivery NL-Venetië 3.200Nm

Onderweg naar Venetië de Etna
bij de straat van Messina tegenkomen? 

PS. Ik heb je email adres opgenomen in de Happy Crew mailinglijst omdat wij in het verleden contact hebben gehad en ik er vanuit ga dat je het leuk vind om maandelijks op de hoogte te blijven van allerhande zeilactiviteiten. Wil je dat niet, schrijf je dan hieronder eenvoudig uit.